Oudendijk 6 • 7437 SL Loo-Bathmen • (0570)541583 • info@looermark.nl

Vroege vogels

vroegevogels.jpg

Steeds meer wordt zwemmen gezien als een manier om lekker gezond bezig te zijn, goed voor lijf en leden.

Komt niet alleen de jeugd steeds vaker om baantjes te zwemmen, ook de werkende mens heeft duidelijk behoefte aan deze vorm van bewegen.

Na de nodige baantjes zwemmen en een lekkere douche bent u er weer helemaal klaar voor. Geen nat bezweet lijf meer, gewoon lekker fris, u kunt zo door naar het werk.

Juist hierom hebben wij onze openingstijden aangepast aan de normale werktijden. Wij zijn geopend vanaf 7.00 tot 11.00 uur zodat de mogelijkheid er is om nog voor het werk de spieren los te maken en u helemaal te ontspannen. Wij streven er naar om het water in de ochtend al op 23 graden te hebben, zodat het aangenaam is om te zwemmen.
Terwijl u zwemt geniet u van de heerlijke rust die ons zwembad uitstraalt. Geen hectiek, geen stress, gewoon lekker zwemmen. Na afloop staat de koffie of thee klaar en hierna kunt u fris en vrolijk verder met uw dagelijkse bezigheden.

U kunt hiervoor op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in ons bad terecht, om 11.00 uur sluit het bad voor de noodzakelijke schoonmaak werkzaamheden. Heeft u er nog niet genoeg van, dan kunt u vanaf 14.00 uur gewoon terug komen en lekker verder zwemmen.
En lukt het niet om voor het werk te komen, ´s avonds is het bad tot 20.00 uur geopend, dus ook dan zijn er nog mogelijkheden, alleen is de rust dan niet altijd gegarandeerd.

Openingstijden woensdag en in het weekend.

Woensdag van   7.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag     van 11.00 uur tot 17.00 uur
Zondag       van   9.00 uur tot 17.00 uur

reddingsboei

Zonnepanelen mede mogenlijk gemaakt door:
prov-overijsselleaderEU-tekstGDF-SUEZ
"Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland."