Oudendijk 6 • 7437 SL Loo-Bathmen • (0570)541583 • info@looermark.nl

Zwembad de Looërmark

index.jpg

Het zwembad

de Looërmark is gelegen vlakbij het buurtschap Loo, tussen Bathmen en Holten. Het zwembad is aan de ene kant omsloten door het prachtige woongebied 'de Looërmark' en aan de andere kanten geheel omgeven door het Sallandse weidelandschap. Een unieke locatie dus voor dit kleinschalige openlucht zwembad.

Tijdens de opening kan hier door het hele gezin heerlijk worden gezwommen in het lekkere verwarmde water van ca. 24 graden.

 

Het is een echt familiebad en vooral de kinderen tot een jaar of 14 zullen zich hier echt thuis voelen. Terwijl de ouderen lekker een relaxplekje hebben gezocht op de diverse ligweiden kunnen de kinderen zich vermaken in het peuterbadje, het ondiepe of zelf met diploma in het diepere gedeelte. Is er genoeg gezwommen, dan zijn er voor de kleinere kinderen diverse schommels en andere speelobjecten te vinden in de speelhoek. Ook de 30 meter lange glijbaan blijft een prachtig speelobject en natuurlijk is de grote ligweide groot genoeg voor een balspel als volleybal of voetbal.
Kortom zwembad de Looërmark, een zwembad om na een lange dag werken lekker een paar uurtjes te relaxen of gewoon de dag lekker lui door te lummelen op een vrije dag of in de vakantie.

Zwembad de Looërmark
Oudendijk 6
7437 SL Loo-Bathmen
Telefoon: 0570 - 54 15 83
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 routebeschrijving
KvK: 08130280

reddingsboei

Zonnepanelen mede mogenlijk gemaakt door:
prov-overijsselleaderEU-tekstGDF-SUEZ
"Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland."