Peuter- en kleuterbad met speeltuin

Lekker spetteren en spelen: dat kan in het peuter- en kleuterbad. Hier kunnen de kleintjes glijden vanaf een kleine glijbaan. Het bad ligt veilig besloten tussen halfhoge hagen. Op het grasveld eromheen vind je gezellige zitjes en picknickbanken met parasols en een kleine speelhoek.

Peuter- en kleuterbad met speeltuin
Familiebad

Familiebad

Met het hele gezin lekker ravotten kan in het ondiepe gedeelte van ons familiebad. Met diploma kan er ook in het diepe gedeelte worden gezwommen. Daar vind je ook onze 60-meterlange glijbaan. Het zwemwater wordt verwarmd tot zo’n 23 graden.

Baantjes trekken

Sportieve zwemmers kunnen hun baantjes trekken in het achterste deel van het zwembad. Dat kan ook al ’s ochtends vroeg: vanaf 7 uur zijn er al ‘vroege vogels’ te vinden. Als hun zwemmeters erop zitten, dan staat de thee of koffie klaar!

Baantjes trekken
Zonneweide

Zonneweide

Naast de ligweide bij het peuter- en kleuterbad, vind je aan de andere kant van het familiebad ook een grote zonneweide. Hier kun je lekker luieren. Achterop het terrein is voldoende ruimte om te voetballen of volleyballen zonder dat anderen er last van hebben.

Kiosk

Koffie, thee of frisdrank met iets lekkers erbij? Dat koop je bij onze kiosk. Natuurlijk hebben we ook ijs en lekkere smoothies!

Heb je een abonnementspasje van ons, dan kun je daar tegoed opzetten. Met dit tegoed kun je artikelen kopen in onze kiosk.
Via jouw account kun je het tegoed zelf opwaarderen, maar natuurlijk kan het ook bij ons aan de kassa.

Kiosk
Toilet en kleedruimte voor mindervaliden

Toilet en kleedruimte voor mindervaliden

Ons zwembad en terrein zijn goed toegankelijk voor mindervaliden: er is een speciaal toilet en ook een geschikte kleedruimte.

Nationale Zwemdiploma's