Zwemles

Praktische informatie zwemlessen

Van mei tot half september – ook tijdens de zomervakantie – geven we verschillende zwemlessen. Tijdens de zomervakantie zijn de lessen altijd ’s ochtends. Meedoen met de lessen kan met een zwemlesabonnement of een 10-lessenkaart (een abonnement of toegangskaart is ook nodig). U kunt kiezen voor een zwemlesabonnement voor twee lessen per week, of voor vier lessen per week. Onze zweminstructeurs zijn vanzelfsprekend gediplomeerd en scholen zich geregeld bij en zijn op de hoogte van de nieuwste kennis en inzichten.

Zwemlesabonnement

Diplomazwemmen

Diplomazwemmen

We organiseren elk zwemseizoen vier of vijf keer afzwemmomenten. Aan afzwemmen zijn extra kosten verbonden. Voor sommige zwemdiploma’s is een specifiek kledingpakket nodig om in af te zwemmen. Bij de zwemlesinformatie staat dit vermeld.

Lesaanbod

Aanmelden

Geef uw kind of u zelf op voor zwemles per mail: zwemles@looermark.nl, telefonisch (0570) 541 583 of 06 364 856 96 of persoonlijk bij de kassa van het zwembad. De les van uw keuze gaat door bij voldoende deelname. Stuurt u een mail, vermeld dan uw naam, de naam en geboortedatum van diegene die de zwemles gaat volgen, adres, telefoonnummer en uw mailadres.

Zwemlesabonnement

Zwemlesabonnement

Wij hebben 2 verschillende zwemlesabonnementen. Er is een abonnement voor 2x in de week les en een abonnement voor 4x in de week les.

Voor prijzen zie kaarten en abonnementen

Kwaliteitscriteria

Zwembad De Looërmark heeft de licentie Zwem ABC van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Daarmee voldoen wij aan de meest recente kwaliteitscriteria om zwemles te mogen geven voor het Zwem-ABC. Jaarlijks controleert de NRZ of zwembaden nog steeds voldoen aan alle eisen.

De basis van het Nederlandse zwemonderwijs is het Zwem-ABC van de Nationale Raad Zwemveiligheid.  Wie het complete Zwem-ABC op zak heeft, is goed zwemveilig. Een kind dat in het bezit is van het Zwem-ABC doet met veel plezier mee aan alle mogelijke activiteiten in en om het water en kan goed doorstromen naar vervolglessen zoals snorkelen, survival of zwemvaardigheid. Het Zwem-ABC kent een logische opbouw, waardoor leerlingen bij het behalen van ieder diploma vaardiger en veiliger worden.

Kwaliteitscriteria
zwemles 1
zwemles 2
zwemles 3
zwemles 4
zwemles 5
zwemles 6
zwemles 7
zwemles 8
zwemles 9
zwemles 10
zwemles 11
zwemles 12

zwemles

Laaste berichten

9
JUL

Diplomazwemmen

Zaterdagmorgen 8 juli stonden onder de stralende zon 20 deelnemers klaar om te laten zien wat ze in de zwemlessen geleerd hadden. Met heel veel plezier zijn aan alle eisen voldaan en iedereen was ontzettend trots....

Lees meer

Meer nieuws

Nationale Zwemdiploma's