27-02-2024

Start voorverkoop

Nog een paar weken en het zwembad gaat weer open. Vanaf zondag 21 april kunt u weer heerlijk zwemmen. Op doordeweekse dagen kunt u ‘s morgens al vanaf 7.00 uur komen zwemmen en heerlijk genieten van de rustige omgeving. Ook na  een drukke dag kunt u de dag afsluiten met een frisse duik tot 19.45 uur. Voor de exacte openingstijden kunt u onze website raadplegen. Wat is er leuker dan met het hele gezin te spelen en gezond bezig te zijn in het verwarmde water en op warme dagen zal het de nodige verkoeling geven? Hoe fijn is het dat dit prachtige buitenbad blijft bestaan en dat iedereen in de wijde omtrek kan komen zwemmen? Voor de prijs hoeft u het niet te laten, zeker in de voorverkoop is het voordelig om een abonnement te kopen. Dus niet te lang wachten, de voorverkoop loopt  tot 20 april. Via de website Looërmark.nl kunt u het abonnement kopen.

Heeft u al eens gedacht aan de leuke zwemlessen die wij geven? Voor het A-diploma kan er gekozen worden uit 2; maandag en donderdag of dinsdag en vrijdag of 4 lessen per week. Voor andere opties is overleg natuurlijk altijd mogelijk. De B en C zwemlessen zijn 2 keer per week.

Naast het A,B,C diploma is er ook de mogelijkheid om snorkelen, zwemvaardigheid of survival diploma’s te halen.

Op plezierige, speelse en rustige manier worden nieuwe vaardigheden aangeleerd. De leerlingen worden door deze extra vaardigheden sterke en ervaren zwemmers.

Voor opgave kunt u een mail sturen naar zwemles.looermark@gmail.com.

In de basisschool vakantie  starten we weer met een workshop zeemeermin/man zwemmen. In  5 lessen leer je hoe je elegant en sierlijk door het water kunt zwemmen. Deze 5 lessen kun je verdeeld over de 6 vakantieweken zelf  inplannen. Maar vergis je niet het is een leuk, maar ook een heel zwaar onderdeel. Het vergt kracht en goede onderwater disciplines. Ook voor deze workshop kan de opgave naar zwemles.looermark@gmail.com

Alvast een paar data om in de agenda te zetten:

24 t/m 28 juni zwem4daagse.

Triathlon 31 augustus.

De laatste plons 14 september.

Hondenzwemmen 16 september van 17.00 tot 19.00 uur.

Start voorverkoop

Nationale Zwemdiploma's